Verbouw

Verbouw

Breur Timmerwerken heeft jaren lange ervaring op het gebied van verbouwingen. Op dit gebied kunnen wij vrijwel alles realiseren. Wilt u uw woning verbouwen? Een bedrijfspand of juist een andere locatie? Breur Timmerwerken realiseert kleine en grote projecten en worden met een hoge kwaliteit uitgevoerd. Een kamer verbouwen zodat er een mooie kastwand, hobbyruimte, kinderkamer, badkamer of een ander soort indeling voor de kamer. Een kamer groter of juist kleiner maken door middel van tussenmuren, bij Breur Timmerwerken kunnen wij u vakkundig helpen met verbouwen. Wij doen dat op basis van uw wensen en voeren de klus met hoogwaardige kwaliteit voor u uit.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Plaatsen van kozijnen, deuren en ramen
  • Plaatsen of opknappen van een schuur
  • Aanleggen van een terras
  • Vloeren leggen
  • Diverse timmerwerken

Kies voor hoogwaardige kwaliteit!

Bij Breur Timmerwerken kiest u voor kwaliteit en vakkundigheid, want u wilt natuurlijk dat de verbouwing vakkundig wordt uitgevoerd. Wij beschikken over de juiste moderne technieken en goede duurzame materialen. Bij een verbouwing komt veel kijken en dus ook uw woonsituatie zal tijdelijk veranderen. Daarom houden wij ons aan de strakke planning om zo de overlast minimaal te houden. U weet zo precies waar u aan toe bent. Van te voren gaan wij met u in gesprek om alles tot in detail te bespreken om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u geheeld vrijblijvend advies of een offerte ontvangen van Breur Timmerwerken? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag! Dankzij onze vakkundigheid kunnen wij bijna elke klus in en om uw woning of bedrijf aanpakken.